Rasina UV Tough - DLP

Polimerii UV Tough sunt ideali pentru a realiza obiecte rigide, dar care sa prezinte o buna flexibilitate si rezistenta.

278,19 RON
In stock
SKU
3A-UVTOUGHDLP

Obiectele se vor comprima si se vor indoi sub presiune, revenind la starea lor initiala de-a lungul timpului.

Prezinta proprietati mari de intindere, alungire buna si proprietati de contractie reduse. Urmati procedurile stabilite in manualul de utilizare ale printerului 3D Laser/DLP. Polimerii ar trebui sa fie turnati in tava departe de lumina directa a soarelui. Acestia pot fi refolositi cu conditia de a fi filtrati prin intermediul unui filtru, pentru a putea indeparta resturile solide.

Pastrati-l acoperit tot timpul.

Dupa realizarea obiectelor, suprafata de aderenta poate fi curatata prin lasarea sa sub apa, in lumina UV, timp de 20 de minute sau mai mult. Materialul solid este tactil, ce ofera o durata mare de viata daca este depozitat corespunzator, in conditii uscate, departe de lumina UV puternica. In cazul in care orice urma de pe suprafate persista, o puteti elimina prin stergere cu alcool izopropilic.

Important!

Obiectele vor avea o forma finala puternica doar dupa 2 ore de expunere la lumina UV (36W). Daca obiectele vor fi expuse mai putin timp, acestea vor fi mai slabe, deci mai sensibile. Rasinile se curata cu apa si sapun.

More Information
Color N/A
Manufacturer Photocentric3D
Tip folie N/A
Numar piese puzzle N/A
Selectati formatul dorit N/A
Latime_rola N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:Rasina UV Tough - DLP
Your Rating

Livrare gratuita & retur

Livrare gratuita la comenzi peste 450 RON

Banii inapoi garantat

100% banii inapoi garantat

Suport online 24/7

Prezenti online 24/7

  • Best Seller
We can't find products matching the selection.