Rasina UV High Tensile - Laser

Rasina UV compatibila cu printere 3D UV cu laser si DLP, intr-o varietate impresionanta de proprietati! Polimerii acestui tip de rasina sunt ideali pentru crearea de obiecte dure, care prezinta o rezistenta ridicata si o capacitate de alungire redusa.

278,19 RON
In stock
SKU
3A-UVHTENSLSR

Obiectele rezultate nu se vor comprima si nu se vor indoi cu usurinta atunci cand vor fi supuse unei presiuni

Prezinta proprietati foarte mari de intindere, alungire redusa si proprietati de contractie reduse. Urmati procedurile stabilite in manualul de utilizare ale printerului 3D Laser/DLP. Polimerii ar trebui sa fie turnati in tava departe de lumina directa a soarelui. Acestia pot fi refolositi cu conditia de a fi filtrati prin intermediul unui filtru, pentru a putea indeparta resturile solide.

Pastrati-l acoperit tot timpul

Dupa realizarea obiectelor, suprafata de aderenta poate fi curatata prin lasarea sa sub apa, in lumina UV, timp de 20 de minute sau mai mult. Materialul solid este tactil, ce ofera o durata mare de viata daca este depozitat corespunzator, in conditii uscate, departe de lumina UV puternica. In cazul in care orice urma de pe suprafate persista, o puteti elimina prin stergere cu alcool izopropilic.

Important!

Obiectele vor avea o forma finala puternica doar dupa 2 ore de expunere la lumina UV (36W). Daca obiectele vor fi expuse mai putin timp, acestea vor fi mai slabe, deci mai sensibile. Rasinile se curata cu apa si sapun.

More Information
Color Gri
Manufacturer N/A
Tip folie N/A
Numar piese puzzle N/A
Selectati formatul dorit N/A
Latime_rola N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:Rasina UV High Tensile - Laser
Your Rating

Livrare gratuita & retur

Livrare gratuita la comenzi peste 450 RON

Banii inapoi garantat

100% banii inapoi garantat

Suport online 24/7

Prezenti online 24/7

  • Best Seller
We can't find products matching the selection.