Liquid Crystal PRO

Liquid Crystal Pro, o combinatie de proprietati si valori de neegalat!

Ideal pentru arhitecti, designeri, ingineri si specialisti in prototipare industriala. Liquid Crystal Pro este un printer de format mare, cu rezolutie inalta, ideal in cazul cererilor de printuri 3D de dimensiuni foarte mari. Foloseste tehnologia de printare 3D, folosind rasina fotopolimerica de tip Daylight. Gama foarte mare de larga de polimeri este folosita in mod eficient impreuna cu printer-ul, oferind diverse proprietati, cum ar fi rigiditate, rezistenta si elasticitate ridicata.
24.491,16 RON
In stock
SKU
3D-LCPRO-EURO
Depaseste barierele in domeniul printarii de format mare!

Cu ajutorul acestui printer, veti produce mari obiecte de inalta rezolutie, ajungand la un cost mult mai mic in comparatie cu alte imprimante 3D. Elementul central al printerului Liquid Crystal Pro este tehnologia de printare 3D, folosind rasina fotopolimerica de tip Daylight. Prin combinarea unui ecran LCD de inalta rezolutie cu polimerii nostri special creati, atat designerii, cat si inginerii si artistii pot produce acum obiecte mari cu o rezolutie inalta.

Liquid Crystal Pro are un volum de printare de 470x240x340mm si are un cost foarte atractiv. Poate produce obiecte de dimensiuni mari cu doar o fractiune din costul obtinut cu alte printere 3D. Printer-ul Pro este de asemenea ideal pentru crearea unor loturi de piese mai mici. Fie ca doriti sa printati o piesa singulara, sau sa umpleti masa de printare cu 50 de piese, timpul de constructie va fi acelasi.

Avantaje:
- Ecran cu cristale lichide
- Transmisie puternica si stabila
- Cuva durabila
- Masa de printare de dimensiuni mari
- Software 3D Creation Workshop
- Foloseste rasini Daylight cu pret accesibil
- Ecran cu cristale lichide

Integrat in printer-ul 3D, exista un panou LCD Ultra High Definition, ce este utilizat pentru solidificarea rasinii. Display-ul de 60 de centimetri (23.8' inch), ofera o rezolutie de 3840x2160, cu o dimensiune XY a unui pixel de 137 microni, rezultand astfel precizie si detalii fine. Prezinta luminozitate ridicata si un raport de contrast ridicat, pentru construirea de reprezentari cat mai amanuntite ale modelelor 3D.

Transmisie puternica si stabila

Liquid Crystal pro prezinta doua unitati de transmisie care nu necesita intretinere. Pentru precizie, se folosesc suruburi de plumb de 2 mm si piulite de plumb pentru pozitionare precisa. Profilul sinei extrudate previne nealinierea. Combinate, acestea ofera de doua ori mai multa putere de ridicare decat in cazul modelului Liquid Crystal HR. Unitatile sunt suficient de puternice pentru a ridica si muta piese grele, pastrand in acelasi timp detaliile pieselor mici si complexe.

Cuva durabila

Pelicula cuvei cu care este echipat printer-ul Liquid Crystal Pro, este realizata dintr-un film FEP de 100 microni, care ofera o suprafata flexibila, antiaderenta, ce asigura desprinderea usoara a piesei printate de pe ecran. Doua garnituri de neopren asigura sigilarea completa a cuvei. Pelicula cuvei si garniturile pot fi inlocuite daca este cazul, pentru a asigura o performanta constanta pentru sute de printuri.

Masa de printare de dimensiuni mari

Masa de printare a echipamentului Liquid Crystal Pro este fabricata dintr-o placa de aluminiu pentru a asigura planeitatea. Clemele de prindere sunt de asemenea din aluminiu, asadar sunt rezistente la coroziune. Masa de printare este perforata pentru a permite rasinii sa curga si este abraziva pentru a asigura o aderenta buna a printului. Zona de constructie este de 470x240mm, oferind spatiu suficient atat pentru a imprima o serie de obiecte mici, cat si pentru o piesa de dimensiuni mari.

Software 3D Creation Workshop

La achizitia printer-ului Liquid Crystal Pro aveti inclusa o licenta pe un an pentru software-ul 3D Creation Workshop. Acesta reprezinta atat o aplicatie ce va ajuta sa taiati obiectele pe layere, cat si o aplicatie care va ajuta sa controlati printer-ul. Software-ul este compatibil cu sistemul de operare Windows. Acesta va permite importarea fisierelor STL si ofera diverse functii pentru golirea obiectelor, generarea de suporturi, etc. Odata ce modelul este pregatit, puteti genera layere si il puteti crea cu ajutorul printer-ului Liquid Crystal Pro din aceeasi interfata.

Foloseste rasini Daylight cu pret accesibil

Noile rasini Daylight sunt disponibile intr-o gama larga de duritati, nivel de flexibilitate, precum si de culori. Liquid Crystal Pro este livrat cu 5 kg de rasina Daylight Pro Firm, de culoare gri. Acesta are o formula ideala pentru printurile de obiecte mari, utilizand astfel volumul de constructie la maxim. Toate tipurile de rasina sunt solvente in apa, astfel incat nu sunt necesari solventi pentru post procesare.
More Information
Color N/A
Manufacturer Photocentric3D
Tip folie N/A
Numar piese puzzle N/A
Selectati formatul dorit N/A
Latime_rola N/A
Write Your Own Review
You're reviewing: Liquid Crystal PRO
Your Rating

Livrare gratuita & retur

Livrare gratuita la comenzi peste 450 RON

Banii inapoi garantat

100% banii inapoi garantat

Suport online 24/7

Prezenti online 24/7

  • Best Seller
We can't find products matching the selection.