Liquid Crystal HR

Printerul de format mediu esential pentru rezultate cu o rezolutie inalta, ce prezinta compatibilitatea perfecta intre ecranul touch screen si Wi-Fi!

Liquid Crystal HR este un printer de format mediu, cu rezolutie inalta, ideal pentru majoritatea aplicatiilor de printare 3D. Printerul HR are ca element central noua tehnologie de printare 3D, folosind rasina fotopolimerica de tip Daylight, reprezentand cel mai important element al sau.
10.854,66 RON
In stock
SKU
3D-LCHR-EURO
Creeaza obiecte de inalta rezolutie cu noul Printer cu Cristale Lichide HR!

Acesta foloseste tehnologia de printare cu polimeri Daylight. Detinem o gama foarte larga de polimeri care functioneaza eficient in printer, furnizand fiecare proprietate posibila, de la rasina elastica pana la cea de natura dura. Prin combinarea unui ecran LCD de inalta rezolutie cu polimerii nostri special creati, atat designerii, cat si inginerii si artistii pot produce acum obiecte mari cu o rezolutie inalta, la o fractiune din costul altor imprimante 3D.

Acesta are un volum de constructie de 196mm x 147mm x 250mm, prezentand ecran touch screen integrat si conexiune prin Wi-fi. Ofera un ajutor substantial in cazul medicilor stomatologi, designerilor, bijutierilor, inginerilor si specialistilor in prototipare industriala. Printerul HR este ideal pentru productia obiectelor de dimensiuni medii, la o fractiune fata de costul altor printere 3D.

Avantaje:

- Ecran cu cristale lichide
- Transmisie stabila si puternica
- Rasini Daylight cu pret accesibil
- Cuva mare durabila
- Puterea debitului printului 3D
Ecran cu cristale lichide

In printer-ul 3D este integrat un panou LCD de inalta rezolutie, acesta fiind utilizat pentru solidificarea rasinii si ulterior pentru crearea de piese. Display-ul de 9.7'' ofera o rezolutie de 2K, cu o dimensiune XY a unui pixel de 97 microni, rezultand astfel precizie si detalii fine.

Transmisie stabila si puternica

Printer-ul Liquid Crystal HR prezinta o unitate de transmisie care nu necesita intretinere pentru caracteristicile modernizate ale sale. Printer-ul permite o precizie marita, depasind asteptarile, oferind o fiabilitate crescuta pentru a printa pe ambele parti, putand crea obiecte solide, dar cu detalii complicate.

Software Printflow3D

Noul soft Printflow 3D este open source si usor de utilizat. Este special proiectat pentru a face printurile mai rapid si mai usor. Puteti trimite fisiere prin Wi-fi direct de pe desktop, de altfel puteti insera fisierele dorite direct in printer, prin intermediul USB. Prezinta un sistem integrat de 7'' cu touchscreen ce permite controlul sigur si rapid al printerului.

Rasini Daylight cu pret accesibil

Rasinile Daylight sunt noile elemente cu care ne mandrim, disponibile intr-o gama larga de duritati, nivel de flexibilitate si de culori, permitand mult mai multa versatilitate, oferindu-va libertate si posibilitatea unei alegeri variate din punctul de vedere al aplicatiilor. Toate tipurile de rasina sunt solvente in apa, astfel incat nu sunt necesari solventi pentru post procesare.

Cuva mare durabila

Cuva este reproiectata pentru a fi acum mult mai usor de folosit si pentru a avea o durata mai mare de viata. Tensiunea crescuta a filmului permite folosirea unei distante mai mici, in acelasi timp mentinand o buna viteza de miscare, astfel eficienta platformei crescand.
More Information
Color N/A
Manufacturer Photocentric3D
Tip folie N/A
Numar piese puzzle N/A
Selectati formatul dorit N/A
Latime_rola N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:Liquid Crystal HR
Your Rating

Livrare gratuita & retur

Livrare gratuita la comenzi peste 450 RON

Banii inapoi garantat

100% banii inapoi garantat

Suport online 24/7

Prezenti online 24/7

  • Best Seller
We can't find products matching the selection.