Scanner CZUR ET16 Plus, A3, OCR, senzor HD CMOS 16mpx

Scanner Czur ET16 Plus este un scanner portabil de documente elegant care va permite scanarea cartilor si a altor documente mai rapid. Scanner-ul ofera detectarea inteligenta a marginilor si o intreaga serie de alte caracteristici pentru scanari de inalta calitate.

2.301,84 RON
In stock
SKU
DG-ET16

Avantaje Scanner Czur ET16 Plus:

  • Scanner de format A3
  • Tehnologie ABBYY OCR
  • Scanare de 40 de pagini pe minut
  • Scanare fara desfacerea documentelor legate sau capsate
  • Camera de 16 milioane de pixeli

SCANEAZA CU SUPER-VITEZA

Cat de repede? CZUR ET16 Plus poate scana o pagina intreaga in mai putin de o secunda.

Deci, teoretic poti scana 60 de pagini intr-un minut. Realmente vorbind, totusi, vei putea scana in jur de 40 de pagini pe minut pentru ca viteza de scanare depinde si de cat de repede poti intoarce foile cartii fara a o distruge.

Scanner-ul este de 10 ori mai rapid decat scannerele flatbed traditionale sau decat camerele HD.

DE CE E ET16 PLUS ATAT DE RAPID?
Cunoaste-i tehnologiile integrate!

Sistemul foto digital

Folosind un sistem de imagistica foto digitala in locul unuia clasic de scanare liniara, reusim sa obtinem o viteza net superioara.
La sistemul clasic de scanare liniara, senzorul si sursa de lumina trebuie miscate planar, citind intreaga suprafata, apoi retragandu-se pentru a efectua procesul pentru urmatoarea pagina.


ET16 Plus functioneaza diferit. Fotografiaza documentul plasat sub el intr-o fractiune de secunda, similar unei camere foto, fiind astfel incredibil de rapid.

Senzor SONY de 16 MP CMOS HD

ET16 Plus este echipat cu un senzor de 2.6 MegaPixeli de tip CMOS HD, care comparat cu cei de tip CCD ai scannerelor clasice, nu este limitat in numarul de canale de citire a datelor. Pentru utilizator, asta inseamna viteze ultra-rapide de scanare.

Procesorul si memoria

Scannerul nu inseamna doar captura foto, ci si procesarea imaginii.

ET16 Plus are un procesor MIPS pe 32 de biti, ce lucreaza impreuna cu 1 GB de memorie DDR3, si dispune de 1 GB de stocare pentru procesare (ex: aplatizare, eliminarea degetelor, auto-crop, de-distorsionare etc.) rapida si fluenta.

O SOLUTIE DE SCANARE NON-DISTRUCTIVA

Carti pretioase, scanate fara a le distruge

ET16 Plus este un scanner de tip overhead, ce ofera o solutie ideala de scanare non-distructiva. Cu scanerele obisnuite, digitizarea documentelor legate necesita dezlegarea de dinainte a acestora, un proces ce mananca timp, rabdare si care este distructiv. E aproape imposibil ca documentele sau cartile fragile, atent legate sa ramana intacte la finalul intregului proces de scanare folosind metoda clasica.


Cu ET16 Plus, puteti scana carti delicate in siguranta si rapid. Prin simpla plasare a cartii dedesubtul lentilei scannerului si apasand butonul de scanare, cartea va ramane intacta la finalul procesului. Alte documente ce mai pot fi scanate sunt: arhive, contracte comerciale, bilete, facturi si asa mai departe.

 

DESIGN IN JURUL UTILIZATORULUI

ET16 Plus este foarte usor de folosit. Apesi un buton si scannerul va fotografia, aplatiza, taia si de-distortorsiona imaginea, va curata fundalul si va elimina degetele sau alte elemente din cadru automat, transmitand rezultatul pe PC prin cablu USB.


ET 16 Plus se ocupa de toate astea de unul singur, de aceea ii zicem SMART.

 

 

UN SCANNER UNIVERSAL

Czur ET16 Plus se preteaza pentru o multitudine de aplicatii, inclusiv arta si design.

Folosind sistemul foto digital, ET16 Plus nu e limitat in acelasi fel precum scannerele obisnuite. Avand un format maxim suportat de dimensiunea A3, poti scana oride tip de document, incluzand carti, reviste, postere etc. Chiar si obiecte 3D!

2.-Scanner-3


ALGORITM PROPRIETAR DE PROCESARE A IMAGINII CU UN MOTOR OCR DE PRIMA-CLASA DE LA ABBY

Algoritmul proprietar de procesare a imaginii al Czur este ceea ce il face pe ET16 Plus sa iasa in evidenta. Acesta este responsabil de aplatizarea imaginii, estomparea marginilor, curatarea fundalului si eliminarea degetelor sau altor elemente. Rapid si complet automat.

Cand vine vorba de functii OCR, Czur a implementat cei mai bun din industrie - Abby FineReader (disponibil doar pe Windows).

FineReader recunoaste peste 180 de limbi, atat din cele naturale (romana, engleza, franceza, italiana, germana, spaniola, poloneza, greaca, portugheza, rusa, japoneza, coreeana, chineza), construite (Interlingua) cat si limbaje de programare (C/C++, Java, Fortran, Basic, Pascal, etc) cu foarte mare acuratete si transforma imaginile scanate in documente editabile de tip PDF.

CE-L FACE SI MAI BUN?

Retroproiectie si camera video

Conectandu-l la un monitor sau proiector folosind un cablu HDMI, tot ce va vedea camera va fi afisat sau proiectat in timp real la o rezolutie Full HD (1080p) si o viteza de 30 de cadre pe secunda.

More Information
Color N/A
Manufacturer CZUR
Tip folie N/A
Numar piese puzzle N/A
Selectati formatul dorit N/A
Latime_rola N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:Scanner CZUR ET16 Plus, A3, OCR, senzor HD CMOS 16mpx
Your Rating

Livrare gratuita & retur

Livrare gratuita la comenzi peste 450 RON

Banii inapoi garantat

100% banii inapoi garantat

Suport online 24/7

Prezenti online 24/7

  • Best Seller
We can't find products matching the selection.