Brandul SpotLine acopera o gama larga de echipamente destinate productiei publicitare si finisarii documentelor:

  • Cutter-plottere – Echipamente pentru industria signalistica dedicate desenarii si taierii de logo-uri, litere, imagini vectoriale. Oferta SpotLine include cutter-plottere entry-level, semi-profesionale si profesionale, potrivite oricarui volum de munca vizat.
  • Prese termice – Presele termice sunt echipamente-cheie in procesul personalizarii de obiecte, fie ca este vorba despre tricouri, sepci sau cani. SpotLine va ofera atat prese specializate pentru un singur tip de obiecte, dar si prese multifunctionale, care raspund celor mai variate cerinte de pe piata.
  • Imprimante – Imprimantele SpotLine indeplinesc cele mai noi si exigente standarde de calitate. Gama SpotLine include imprimante indoor, outdoor, de textile si flatbed UV. Ne-am canalizat eforturile pentru a crea echipamente de top care sa fie extrem de competitive pe piata, fara compromisuri.
  • Masini CNC – Aceasta categorie include gravatoare laser, CNC routere, masini CNC cu plasma, gravatoare 3D, masini de taiat CO2+O2. Echipamentele se adreseaza in principal industriei publicitare si industriei mobilei, fiind utilizate pentru taiere, gravare sau marcare pe o gama variata de materiale.
  • Laminatoare – Protejati-va documentele importante cu ajutorul gamei de laminatoare ce include atat laminatoare de birou, cat si echipamente profesionale de format mare.
  • Aparate de biguit – Acestea aparate fac parte din categoria echipamentelor de finisare a hartiei. Acestea sunt indispensabile in special copy shop-urilor si birourilor, fiind utilizate pentru indoirea documentelor, brosurilor, flyerelor sau copertilor de carte.
  • Aparate de indosariat – Oricare ar fi nevoile dvs de indosariere a documentelor, SpotLine va pune la dispozitie aparate cu diverse dimensiuni, capacitati de indosariere. De asemenea, puteti raspunde tuturor cerintelor clientilor cu ajutorul aparatelor de indosariere cu inele de metal, inele de plastic, cu termoclei, cu nituri de plastic si cu spirala de plastic.
  • Echipamente de lacuit UV – Va doriti o alternativa pentru laminare? Echipamentele de lacuit UV reprezinta cea mai buna solutie, rezultatele finale fiind rezistente la apa, umezeala si ultraviolete, iar costul de productie fiind de pana la 3 ori mai mic fata de laminarea cu folie.
  • Aparate de facut coperti – In functie de complexitatea lor, aparatele de facut coperti pot realiza si operatiuni de biguire, brosare, taiere colturi, indreptare, pliere margini, fiind extrem de utile in special atelierelor de creatie, studiourilor fotografice sau copy shop-urilor.
  • Ghilotine – Gama de ghilotine SpotLine cuprinde trei tipuri: manuale, electrice si hidraulice. Acestea sunt echipamente profesionale de finisare a hartiei, ce asigura o taiere precisa in conditiile unor volume mari de lucru.

Write a Comment