SpotLine este un brand din ce in ce mai vizibil pe piata romaneasca, ce se diferentiaza de restul ofertei de echipamente prin raportul avantajos calitate-pret. Datorita politicii de calitate a brandului, toate echipamentele ajung la clientii nostri doar dupa ce au fost testate si aprobate de specialistii nostri. Astfel, oferim de fiecare data garantia calitatii si a functionalitatii!

Tendinta de crestere a brandului este o urmare a experientei acumulate in peste 3 ani, experienta ce se reflecta intr-un portofoliu ce inregistreaza mii de clienti multumiti, atat din Romania, dar si din Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova. Acestia apreciaza tehnologiile inovatoare, diversitatea produselor pe care le oferim si promptitudinea cu care raspundem cerintelor specifice fiecarui tip de afacere, fie ca este vorba de ateliere, copy-shop-uri, birouri, fabrici sau institutii educationale.

Pe langa toate acestea, suntem unici pe segmentul nostru de piata prin combinatia de servicii pe care le oferim. Incepand cu serviciile de consultanta, transport, instalare, training si pana la capacitatea de a pune la dispozitie service autorizat, venim in ajutorul clientilor nostri pentru crearea unui parteneriat pe termen lung, bazat pe calitate, incredere si respect.

Brandul SpotLine se dezvolta continuu, urmand o directie ascendenta. Urmarim constant cerintele pietei si suntem receptivi la nevoile reale ale clientilor nostri. De aceea participam activ la numeroase evenimente cum ar fi targuri, simpozioane, conferinte, etc. Atat in 2014, cat si in 2015 am fost prezenti la Targul Print&Sign, unde recunoasterea brandului SpotLine pe piata din Romania a fost validata de numarul mare de vizitatori ai standului nostru, precum si de numeroasele conexiuni pe care le-am creat in baza acestei recunoasteri.

Pentru mai multe detalii, puteti vedea aici solutiile complete prin care SpotLine va poate ghida calea catre succes si dezvoltare!